Nádtető készítés természetes nádból

Nádtető készítés természetes náddal

A nádtető sosem megy ki a divatból

Ma már mindenki tudja, hogy a nádtetőkészítésnek nagy múltja és tradíciója van. Tudjuk róla, hogy időtálló és jelentős a hőmegtartása is.
Az Innovatív Solution Kft. olyan megoldásokat tud nyújtani, ami a szigetelést kiszámíthatóvá teszi, az élettartamot jelentősen megnyújtja és még a legfontosabb kérdésben, a tűzkár megelőzésében is élen jár. Fontos, hogy már az elkészült nádtetők karbantartását is vállaljuk, mohátlanító kezelésünk visszaadja házának igazi varázsát. Rövid videónk a felületkezelésről megtekinthető a linkre kattintva: https://www.youtube.com/watch?v=gt9mr8-MkRQ

Modern és időtálló nádtető készítés
nádtető készítés természetes náddal - az emeleti ablakok felett is gyönyörűen kivitelezve

„Nád a házam teteje” – szól a közismert nóta, Ön pedig joggal teszi fel a kérdést:
„Rendben, de milyen nádból lesz a házam teteje?”

Amennyiben a természetes nádat választja, az alábbiakkal garantáljuk a versenytársak között is kiemelkedő minőséget:

  • Partnercégeink kizárólag nekünk aratják a nádat.

  • A learatott nádat mi magunk válogatjuk át a legnagyobb gondossággal, körültekintéssel és pontossággal.

  • Alapanyagainkat évente három alkalommal független minőségellenőrzési eljárásnak vetjük alá. A vizsgálatot az a Julius Kuhn Intézet végzi Németországban, amely a Nyugat-Európai Tetőfedő Szakszervezet által használt alapanyagokat is bevizsgálja.

Látható tehát, hogy a cégünk által használt alapanyagok – legyen az természetes vagy innovatív nád – a legmagasabb minőségbeli standardoknak felelnek meg.

Mi időtálló nádtetőket építünk, az Ön kényelméért és biztonságáért.

Karbantartási szolgáltatásaink

IGAZI NÁDTETŐ KIVITELEZŐ SZAKEMBERKÉPZÉS

Csapatunkhoz újonnan érkező tetőfedőink a legjobb szakemberektől tanulhatnak a saját raktárunkban felállított gyakorló tetőszerkezeten. Az így megszerzett tudás alapján szintén biztosítva van a munka kiváló minősége, hiszen minden kollégánk ugyanazzal a módszerrel és ugyanazon metódus alapján dolgozik. Az a technika, amivel mi dolgozunk egy évtizedek alatt tökéletesített formája a nádtetőfedésnek. Tudjuk, hogy a megszerzett tapasztalatunkat csak úgy tudjuk megtartani, ha tovább is adjuk azt. Fontos számunkra, hogy megszerzett tudásunk átadásával csak előre léphetünk és ez az ügyfeleink javára is válik.

Tetőmakett a raktárban - Szakembereink ilyenen tanulják a nádtető készítés fortélyait, anélkül, hogy megáznának közben:)

NÁDTETŐ ÉLETTARTAM NÖVELŐ TÉNYEZŐK

Rögzítő huzalok nádtetőn

További anyaghasználatban a nádfedés során a hagyományos rögzítő huzalokat lecseréltük teljes keresztmetszetben rozsdamentes anyagokra. Ez a változtatás a hagyományos, korábbi rögzítési alkalmazásokhoz képest több mint 45% élettartam növekedést jelent. Mondanunk sem kell, hogy ez az időtállóság egyben pénztárcabarát megoldás is ügyfeleink szempontjából, hiszen az általunk készített nádtetők sokkal tartósabbá válnak.

Gerincszegés nádfedésnél

A legszembetűnőbb változást a tetőgerinc fedésében tudjuk kihangsúlyozni. A korábbi nádfonásból készült gerincszegést lecseréltük egy speciális nádtető tetőgerinc cserépre. Ez az alkalmazás a tetőgerinc tekintetében több mint 50%-ban növeli a tető élettartamát.
Ez már igazi innováció önmagában is. Tudomásunk szerint hazánkban hasonló eljárásokkal nem készítenek nádtetőket. Eért is érdemes ajánlatot kérni tőlünk, ha nádtető készítésről van szó.

NÁDTETŐ GALÉRIA

Aratástól szállításig