Nádtető készítés innovatív nád felhasználásával

Manapság ügyfeleink, amikor új nádtető készítésével bízzák meg csapatunkat egyre többször választják az innovatív nádat alapanyagnak.

Hogy miért?

Az INNOVATÍV NÁD-nak a természetes náddal szemben sok előnye tapasztalható azzal együtt, hogy a színe és a kinézete is olyan, mint a természetes nádé. Azáltal, hogy az időjárás viszontagságai  nem befolyásolják, a színárnyalata megkülönböztethetetlen  a természetes nádétól. Feldolgozható épp úgy,  mint a természetes nád.

Nézd meg miről is van szó:

https://www.youtube.com/watch?v=7tZr1o1kmFI

Az innovatív nád megjelenése lehetővé tette, hogy a nádtetők szélesebb körben legyenek kialakíthatóak.

Hogy miért?

Egyedi tulajdonságai alkalmassá teszik arra, hogy sokkal alacsonyabb dőlésszögű tetők fedésére is alkalmazzuk. Emellett kitűnően beleillik a városok és a külső területek látképébe egyaránt. Mivel nem gyúlékony, így zöldövezetekben és fákkal tarkított területeken is biztonsággal használható. Nem penészedik, nem gombásodik, és nem vesz fel nedvességet, így nem is mohásodik. Nincs karbantartási költség, nincs javítási periódus, nem kell számolni fenntartási költségekkel, vagy egyéb olyan felületi alkalmazásokkal, amelyek a természetes nádnál folyamatos költségeket generálnak. Cseréptető helyett is kiválóan alkalmazható minden környezetben.

Az INNOVATÍV NÁD egy műanyag granulátumból készülő nád. Az anyag tartósságát az alapanyag és a gyártási technológia kombinációja, valamint az ezzel járó gyártási minőségi ellenőrzések biztosítják.

Nem képződik felületén moha, alga, gomba vagy penész. A természetes náddal szemben az INNOVATÍV NÁD megtartja a vastagságát és formáját korlátlan ideig. Ezekből a tulajdonságokból következik, hogy sokkal tartósabbak és időtállóak. Nem kell folyamatos karbantartási költségekkel számolni, ha az innovatív nádra esik ügyfelünk választása.

Ezáltal biztosított az állandó szigetelőérték. A biztosítási költségei nem magasabbak, mint egy általános cseréptetőnek, ez pedig szintén egy mérvadó ha egy házra nádtetőt álmodtunk meg.

Az INNOVATÍV NÁD anyaga rugalmas, ezért rendkívül alkalmas egy egyedi és esztétikus  tetőterv  kivitelezésére. Akár egy hajlított, vagy egy manzárdtető típusról van szó. Az INNOVATÍV NÁD szinte minden tetőforma megvalósítására alkalmas, legyen az új, vagy felújítandó. Bármilyen méret és egyedi forma lehet az. A tető kivitelezése olyan egyedi részelemeket tartalmazhat, ami különös látvány az egész környék számára. Az így kialakított nádtető egy ház igazi éke, időtálló és sosem megy ki a divatból, szomszédai is irigyelni fogják.

Az INNOVATÍV NÁD városi háztetők  építésére is alkalmas. Az anyag kiváló tulajdonsága a természetes náddal szemben, hogy nem gyúlékony. A legnagyobb visszatartó erő volt egy időben, hogy egy nádtető gyúlékony, de ez a múlté. Legyen az egy új építésű ház, társasház, vagy épület felújítás, ahol ön választja meg a tető egyedi kivitelezését. Az INNOVATÍV NÁD-dal fedett tetővel különössé teszi otthonát és esztétikussá a környezetet.

Az INNOVATÍV NÁD  garantálja a ház  állandó és kiváló tetőszigetelését. Minden évszakban egy kellemes benti hőmérsékletet biztosít. Az állandó jó szigetelés eredménye, hogy komoly összeget spórolhat vele meg a ház rezsiköltségén. A jó szigetelés által nyáron biztosított a hűvösebb hőmérséklet, télen pedig a kellemes meleg csak úgy, mint a természetes nádnál. Az alternatív  nád alkalmazása annyival tud még többet, hogy vékonyabb felületen tudja biztosítani azt a szigetelő értéket, mint amit a természetes nád egy sokkal vastagabb kivitelezésben. Napjainkban minden ügyfelünk egyik fontos szempontja egy nádtető kialakításánál, hogy megfelelő szigetelést biztosítson az elkészült új tető. Ez a probléma tehát megoldásra talál, ha csapatunkat bízza meg a nádtető késítéssel.

Tűzveszélymentes nád? Természetesen a tető tűzveszélymentessége és a környezet biztonságérzete egy lényeges tényező a nádtető tulajdonos és környezetének számára. Az INNOVATÍV NÁD egy bizonyos POLYMER anyagból készül, ami  abszolút  tűzveszélymentes.

A műanyag nádszálak különböző hőmérsékleten történő tesztje után is bebizonyosodott, hogy az anyag garantáltan nem gyúlékony, így  abszolút biztonságos. Ezáltal megfelel a tűzvédelmi előírásoknak, s alkalmazható a sűrűbben lakott területeken is, például városokban.

Ügyfeleink teljes körű garanciális kiszolgálást kapnak tőlünk. Mi a felhasznált alapanyagokra és a szolgáltatásunkra is garanciát vállalunk.

Tanúsítványaink

A DP Ker együttműködésével, innovativ nádból készült tető minta kiállításra került a DP Ker debreceni telephelyén: Debrecen, Balmazújvárosi út 30.